Tone Hødnebø (N), Tomas Espedal (N), Pablo Llambías

violet4

Oplæsning ved Tone Hødnebø (N), Tomas Espedal (N) og Pablo Llambías

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Tone Hødnebø (født 1962) har studeret engelsk på Universitetet i Oslo og gået på Forfatterstudiet i Bø. Hun har været medredaktør af Vagant (1990-1997) og har undervist på Skrivekunstakademiet i Hordaland, Bergen. Tone Hødnebø debuterede i 1989 med digtsamlingen “Larm”. Siden er blandt andet kommet “Et lykkelig øyeblikk” - digte i udvalg (2005). Seneste udgivelse er digtsamlingen “Nedtegnelser” (2008).

Tomas Espedal (født 1961) er uddannet ved Universitetet i Bergen og har i en periode boet i København, hvor han begyndte at skrive for alvor. Han debuterede i 1988 med “En vill flukt av parfymer”. To af hans seneste bøger, “Gå eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv” (2006) og “Imot kunsten” (2009) er begge nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris. “Gå” og “Mod kunsten” er begge oversat til dansk og udgivet på forlaget Batzer & Co.

Pablo Llambías (født 1964) er uddannet ved Kunstakademiet i København og Københavns Universitet. Han har undervist på Forfatterskolen og ved Syddansk Universitet. Han er rektor ved Forfatterskolen. Pablo Llambías debuterede i 1996 med “Hun har en altan”. Seneste udgivelse er “Ud over havet” (2010)

Til toppen